Kirjastus SEIK annetas terve päeva ostusumma pisikese Annabeli raviks

Juunikuus ilmus sotsiaalmeediasse ning uudistesse lugu pisikesest Annabelist, kellel on haruldane haigus, mille tulemusena ei arene edasi tema käte, jalgade, kaela jm. lihased. Õnneks aga leidub sellise haiguse jaoks ravim, kuid selle hind on maailma kalleim- 2,125 miljonit US$. Lapsevanemana on iga pisike sündmus väga suure tähendusega, mis võiks kesta igavesti. Iga selline hetk on hindamatu. Lapsed inspireerivad meid iga päev olema paremad ja hoolivamad ning sellepärast soovis ka kirjastus SEIK omalt poolt toetada pisikest Annabeli.

Kirjastus SEIK lõi beebiraamatu, et mäletada ilusaid ja tähtsaid hetki ka aastate pärast. Sellepärast annetasimegi iga 24 tunni jooksul müüdud beebiraamatu pealt saadud tulu Annabeli ravifondi. Meil on rõõm teatada, et saime koos teie abiga Annabeli toetada 300 euroga. Ühiselt heade inimeste ja ettevõtete abiga saadi aga see võimatuna näiv summa vähem kui kuu ajaga kokku ning õige pea sõidabki Annabel USA-sse ravile. Kirjastust SEIK tänab kõiki annetajaid ning soovib Annabelile kiiret paranemist!