TOETASIME PAIDE ÜHISGÜMNAASIUMI TANTSUVÕISTLUST “EESTLANE OLLA ON UHKE JA HÄÄ.”

Kirjastus SEIK toetas 9. veebruaril toimunud Paide Ühisgümnaasiumi tantsuvõistlust, mis oli pühendatud Eesti Vabariigi 100. sünnipäevale.
Tantsuvõistlus kandis uhkusega nime “Eestlane olla on uhke ja hää.” Lavale toodi 19 omanäolist klassikava ning lisaks esinesid vahe- ning üllatusesinejad. Tantsijaid käis üle lavalaudade lausa 397 ning energia, mis neist kiirgas, oli unustamatu. Kavad jagunesid vanuserühmadesse: 1.-2. klass, 3.-4. klass, 5.-7. klass ning 8.-12. klass. Tantsijaid hindasid oma ala professionaalid koosseisus: Taimi Ainjärv, Katrin Särkinen, Marek Tamm, Jaanika Aasa ning Miika Pihlak. Grad Prix’i pälvis sel aastal 7. B klass kavaga “ZETOPOP” ning publiku südamed sulatas 11. klass kavaga “Pöörased 90ndad.”

KIRJASTUS SEIK TOETAB MEELELDI NOORTE ETTEVÕTMISI.

Kirjastus SEIK asutaja Rudolf-Gustav Hanni kiidab noorte pealehakkamist “Meile meeldib, kui noored ise võtavad initsatiivi ja korraldavad ise oma koolielu põnevaks. Paide Ühisgümnassium on selles osas väga hea näide. Olin ise samuti oma kooli õpilasesinduses ja tean, et selliste sündmuste korraldamine tõi kooliellu palju põnevust ja andis korraldajatele väga palju väärtuslikke kogemusi.”

Pilte üritusest: www.facebook.com

Video üritusest: www.youtube.com