Kinkisime Tegude Kalendreid Eesti Punase Risti Tallinna Seltsi tublidele vabatahtlikele ja erivajadustega lastele ning noortele

Jõuludel said toreda üllatuse Punase Risti aktiivsed vabatahtlikud, kes panustavad oma vaba aega mitmetesse sotsiaalsetesse projektidesse: õpetavad lastele liiklusohutusest ja esmaabist, koguvad annetusi abivajajatele ja panustavad veel mitmetes projektides. Lisaks said kalendrid ka erivajadustega lapsed ja noored.

EPR Tallinna Seltsi sekretär Lilia Laul tänas Kirjastus SEIKi toreda annetuse eest: ” Tegude Kalender on heaks inspiratsiooniallikaks ning muudab igaühe päeva rõõmsamaks.Seikluste kalendrid said Eesti Punase Risti Tallinna Seltsi noored vabatahtlikud. Meie vabatahtlikud panustavad oma vaba aega, et oma tegevustega aidata inimesi, kes on nõrgemad ja vajavad abi ning tuge.”

Erivajadustega lapsed ja noored, kes Tegude Kalendri said avaldasid oma arvamust:
„Uus suur kalender“
„Nüüd ma tean, mida pean tegema“
„Ema loeb ette“
„Oi, mis siis saab, kui ma kõike ei jõua“
„Aitäh, mul on oma kalender“
„Ma panen kalendri seinale ja vaatan iga päev“