Kirjastus SEIK toetab sellel hooajal Kodutunde saadet

Kirjastus SEIK toetab sellel hooajal oma inspireerivate kingitustega Kodutunde saadet. Kingime inspireerivad kalendrid ning seiklusrikkad kinkeraamatud peredele, kellel on rõõmu igasse päeva kõige rohkem vaja. Loodame, et rõõmustame sellega paljulapselisi peresid.

„Olen ise pärit suurest perest ja tean, et jõuludel ei suuda paljulapselised pered lastele kingitusi lubada. Igasugune väikene kingitus inspireerib paljulapselisi peresid ja muudab nende argipäeva rõõmsamaks.“ Rääkis ettevõtmisest Tegude Kalendri asutaja Rudolf-Gustav Hanni. „Soovime inimesi inspireerida tegema head iga päev. Andsime Kodutundele kalendreid ja kinkeraamatuid, mis jõuavad peredeni, keda nad saate abil toetavad.“

 

Tegude Kalender annab välja kalendreid, kus igale päevale on kirjutatud üks väike heategu. Näiteks „naerata“, „Kallista“ või „Mine loodusesse“. Pisikesed teod, mis võivad tihti ununeda. Koolinoored alustasid Tegude Kalendrite välja andmisega juba seitse aastat tagasi. „Kõik algas ühest Pärnu Raeküla kooli 8.klassi õpilasfirmast. Tahtsime kalendriga rõõmustada oma lähedasi ja tuua heategusid nende päevadesse. Iga kalender on valmistatud erilise hoolega ammutades inspiratsiooni põhjamaa disainist. Tahame, et igaühe aasta oleks täis heategusid.