Happy Calendar toetas ägedaid 48 tunni ideid Lätis

Teisipäevast neljapäevani Riias toimunud Garage48 Future of mobility hackathon tõi kokku arendajad, turundajad, äriarendajad ja teised huvilised, kes asusid 48 tunni jookul oma pööraseid ideid ellu viima. Ka Kirjastus SEIK asutaja osales üritusel.

Kirjastus SEIKil on hea meel motiveerida aktiivseid tuleviku tegijaid ka väljaspool Eestit. See oli esimene projekt meie jaoks, kus toetasime üritust, mis ei toimunud Eestis. Riias LMT peakontoris said kokku üle 50 huvilise, kes 48 tunni jookul arendasid prototüüpe ja leidsid omale esimesi kliente.

“Garage48 on väga hea programm, sest see paneb ennast kokku võtma janii lühikese aja jooksul päris lahendusi looma. Hea võimalus muidu tolmu koguvat ideed ellu viia ja saada sellele kiirelt valideerimist. Meeskonda luues ning ideed arendades ja lõpus lahendust esitates saab hästi selgusele, kas ideel on jumet või mitte. Samuti on Garage48 hackathon hea vaheldus igapäevasesse halli ellu. Saab võtta ette mingi pöörase uue asja tegemise ning panna oma oskused tööle täiesti uuel viisil.” jagas SEIK asutaja ja Garage48 hackathonil osaleja Rudolf-Gustav Hanni oma emotsioone vahetult peale üritust.

“Happy Calendritega soovime motiveerida osalejaid tegutsema oma ideega ja võtma ette õnevaid seiklusi. Märkmikuga on hea oma aega planeerida, eesmärke seada ning jälgida. kalender seinal inspireerib iga päev tegema head. Usume, et meie ja Garage48 väärtused sobivad hästi kokku ja loodame ka järgmisi üritusi toetada.”

Kirjastus SEIK on laienenud ka oma tegevusega Lätisse, meie väga populaarse seeria 100 asja raamatud on ka tõlgitud Läti keelde ning saadaval suurimates raamatupoodides üle Läti. Lisaks ka meie kodulehelt seik.lv. “Usume, et Lätis on suur potensiaal meie inspireerivatel kingitustel ja et suudame ka meie lõunanaabreid motiveerida võtma ette põnevaid seiklusi!”

Vaata üritusest pilte ka Garage48 Facebookist.

The Embassy of the Kingdom of the Netherlands in Latvia, Garage48 and Latvian Mobile Telephone (LMT) joined forces to…

Publicerat av Garage48 Söndag 24 februari 2019