TOETASIME JUNIOR ACHIEVEMENT EESTI ÕPILASFIRMADE AASTALAATA 2018

Laat toimus laupäeval, 10.veebruaril korraga kahes kaubanduskeskuses – Kristiines ja Rocca al Mares.

Osales ligi 270 õpilasfirmat! Lisaks Eesti õpilasfirmadele võtsid laadast osa ka rahvusvahelise ühisõpilasfirmade programmis osalejad Soomest, Rootsist ja Lätist. Külalistena oli sel aastal osalemas õpilasfirmad Itaaliast ja Gruusiast.

Tallinnas Kristiine ja Rocca al Mare kaubanduskeskuses toimunud laatade parimad valis välja ettevõtjatest ja ekspertidest koosnev žürii. Sealhulgas oli ka meie Kirjastus SEIK asutaja Rudolf-Gustav Hanni. “Olime ise juba 8 aastat tagasi ka kauplemas esimest korda sellel samal laadal. Tase oli hea ja iga aasta on hea meel näha nii palju särasilmseid noori oma esimesi samme ettevõtlusmaailmas tegemas. Meil on olnud alati hea meel omalt poolt anda panus ürituse toimumisesse.” Näiteks selgus innovaatilisim õpilasfirma, selgitati välja laada suurim käive, parim toode, teenus, müügistrateegia jne. Valiti ka rahva lemmikud.

Kirjastus SEIK premeeris parimaid õpilasfirmasid Eesti Õpilasfirmade Aastalaadal möödunud nädalavahetusel Kristiine ja Rocca Al Mare keskustes.

Käisid ka laadal? Mis õpilasfirmad sulle silma jäid?