10 kohtinguideed sõbrapäevaks, et hoida suhtes sära

Meil on teile kahele 10 erilist kohtinguideed sõbrapäevaks!

Millal te viimati kallimaga koos kohtingul käisite või mõne põneva seikluse ette võtsite? Erilisi ideid on keeruline leida, kuid kiires elutempos on väga oluline hoida sädet erksana. Kas mäletad kui palju põnevust tõid teie esimesed kohtingud, õhtusöögid ja jutuajamised? Sukelduge sõbrapäeva eel kahekesi tagasi algusesse ning tunnetage kõiki emotsioone justkui oleksite alles kohtunud ja armunud. Siin on 10 kohtinguideed sõbrapäevaks raamatust “100 asja, mida iga paar korra tegema peaks“.

Loe siit, mida arvab Mallukas SEIKi julgetest kohtinguideedest.

 

10 veidi teistsugust kohtinguideed sõbrapäevaks

1. PÖÖRDUGE TAGASI KOHTA KUS OLI TEIE ESIMENE SUUDLUS

Kindlasti mäletate seda hetke, kus aeg seiskus ja liblikad lendasid teie sees ja ümber. Külastage kohta, kus oli teie esimene suudlus ja tunnetage uuesti neid emotsioone. See on ideealne hetk mõelda kui kaugele te juba koos jõudnud olete.

10 kohtinguideed sõbrapäevaks

2.  PANGE ROOTSLASTE MÖÖBLIT KOKKU, NII ET TE EI LÄHE KORDAGI TÜLLI

Ilmselt olete seda juba kogenud.. kui ei, siis pange oma suhe proovile. Esiteks proovige koos üks uus mööbliese välja valida – miski, mis meeldib teile mõlemale ning seejärel proovige see koos kokku panna. Mis sa arvad, kas saate selle kokku ilma tülli minemata?

 

3. KORRALDAGE VÕISTLUS

Leppige kokku täiesti suvaline ja väga veider võistlus. Võistelge paberlennuki voltimises, nätsumulli puhumises või videomängu mängides. Kumb on teist võiduhimulisem?

 

4. KUDRUTAGE KINOSAALI VIIMASES REAS

Teeselge, et olete mõnes vanaaegses romantilises filmis ning minge koos kinno. Valige kinosaali viimane rida ja proovige vahepeal ka filmi jälgia. See on kohtinguidee, mis tundub nii vananenud ja tavaline, kuid seda peab kindlasti korra elus proovima!

 

5. OSALEGE SPORDIVÕISTLUSEL

Proovige midagi täiesti uut või korraldage enda spordivõistlus. See hoiam meele virksana ning teie kehad tänavad teid- eriti siis kui olete harjunud viimasel ajal koos vaid telesarju vaatama ja diivanil lösutama.

 

6. TEHKE LÕBUSAID FOTOSI FOTOAUTOMAADIS

Mängine nagu oleksite armunud teismelised ja istuge koos fotoautomaadis, tehke naljakaid nägusid või hoopis üks mahlane musipilt. Naerunägu on garanteeritud iga kord kui neid pilte hiljem vaatad.

10 kohtinguideed sõbrapäevaks

7. RIIETAGE END NII NAGU TEIE VANEMAD TEIE VANUSELT

Otsige üles vanad fotod enda vanematest või tuuseldage nende kappides. Või minge hoopis taaskasutuskauplusesse ning valige üksteisele riided välja. Tehke sellest koos ka pilt.

 

8. OTSIGE ÜLES OMA LAPSEPÕLVE KOHAD

Kui suur on tõenäosus, et olete lapsepõlves juhtumisi mõnes samas kohas käinud? Näidake teineteisele enda lapsepõlve lemmikkohti – lasteaed, kool või koht kui sai mõni lollus korda saadetud.

 

9. JÄTKE IGALE POOLE VÄIKSEID KOLLASEID PABEREID

Kirjutage paberitele head soovid, mõni põnev väljakutse või küsimus. See toob teid üksteisele lähemale ja aitab suhte särvana hoida. Mis võiks olla kõige veidram koht kuhu kaaslasele sõnum jätta? 

 

10. LÜLITAGE OMA TELEFONID VÄLJA

See on midagi väga olulist tänapäeva maailmas! Andes kaaslasele 100% tähelepanu kasvõi 5 minutit iga päev aitab ära hoida tülid ja hoiab suhte värskena.

Mis on olnud teie kahe kõige meeldejäävam ning seiklusrikkam kohtinguidee? Loome rohkem meeldejäävaid hetki, mida tulevikus meenutada! Leia veel põnevaidkohtingu ideid kinkeraamatust “100 asja, mida iga paar korra tegema peaks“. Kas suudate võtta vastu väljakutse ja täide viia kõik 100 tegu?

 

100 asja, mida iga paar korra tegema peaks. kohtinguideed

Veel sõbrapäeva kinke kallimale leiad SIIT.