10 kingiideed sõbrapäevaks

Sõbrapäev on vaid kord aastas, kuid tegelikult saame enda kallimat ja sõpru meeles pidada iga päev. Selleks, et kingitus tooks rõõmu ka peale sõbrapäeva, tuleks see välja valida südamega. 

Kas oled valmis oma kallimat ja sõpru üllatama meeldejääva ja südamliku sõbrapäevakingitusega? Oleme kingitusi luues silmas pidanud seda, et need jätaksid sinu sõbrale või kallimale sooja tunde, pisarad silmi ning salvestaksid kõik ilusad mälestused. 

Küsimustega päevik paaridele Meie armastuse lugu on raamat, millesse oleme teie kahe jaoks loonud küsimused, mille üle saate arutada ning seeläbi teineteist paremini tundma õppida. Sest kas pole nii, et hea suhe areneb edasi vaid ühise visiooni saatel, üksteist mõistes ja kuulates? See on raamat, mis jääb teile igaveseks meenutama teie ühist algust ja armastuse lugu. 

KÜSIMUSTEGA PÄEVIK PAARIDELE – MEIE ARMASTUSE LUGU

Isetäidetav raamat 100 asja, mida ma sinu juures armastan” on eriline ja personaalne kingitus . Kas parimad sõbrannad, värskelt armunud või kauaaegsed armastajad? Nüüd on aeg kirja panna need 100 asja, mis kaaslase juures kõige rohkem armastad. See jääb talle tõesti kauaks meelde ning meenutama teie sõprussuhet.

SEIKi veepudelite HIS & HERs komplekt on täiuslik kingitus sõbrapäevaks teile kahele. Kas olete koos ette võtmas ühe matka külmal talvel või hoopis lendate soojamaa puhkusele? Veepudel hoiab joogi vähemalt 6 tundi kuumana ning 12 tundi külmana ning, mahutades 500 ml.

Sõbrad igavesti” sõbrapäevik on täis vahvaid küsimusi ja harjutusi. See ei ole tavaline sõbrapäevik – harjutusi on palju rohkem ja need on kaasaegsed, mis teevad sellest raamatust toreda kingituse igale väikesele tüdrukule ja tema sõpradele. Sõbrannad saavad vastata küsimustele nende sõpruse kohta, leida kumb teeb tõenäolisemalt naljakaid tegusid nind arvutada välja ka sõpruse skoori. Lisaks veel palju muid harjutusi ja soovitusi ühisteks seiklusteks.

 

Kingi SEIK joogipudeliga – Girl Boss  sõbrannale või kallimale annab talle paremad harjumused ja igapäevase meeldetuletuse, milline tõeline girl boss ta on! SEIKi veepudelite stiilne disain ja värvid on aksessuaariks töölaual või käekotis. Pudelid on valmistatud roostevabast terasest, mis hoiab joogi vähemalt 6 tundi kuumana ning 12 tundi külmana.

Kingi endale või sõbrannale armas Armastus iseendale- happy journal, et saada endaga veelgi paremaks sõbraks, nautida väikeseid hetki päevas ja õppida end paremini tundma. 

Surströmmingu sokid on üllatav kingitus igale meesterahvale, kes mõistab head huumorit ja muudab sinu päevad veidikene humoorikamaks. Saadaval ka naiste suuruses.

Disainkruusid “Armastus”, “Sõber”, “Love”, “Friendship” ja “One of your hugs” on armsad kingitused kallile, et sind iga hommik hommikukohvi kõrval meelde tuletada.

Raamat “100 asja, mida iga paar korra tegema peaks” annab sulle ja sinu kallimale 100 vägevat ideed, mida nüüdsest ette võtta. Ühised mälestused on ju kõige kallimad ning veel parem kui neid on 100.

Te olete maailma parimad sõbrannad? Siis tõestage, et te olete absoluutne dreamteam ja esitage endale koos 100 hullumeelset, liigutavat ja põnevat väljakutset raamatust “100 asja, mida parimad sõbrannad vähemalt korra elus tegema peaks.

Vaata kõiki ideid siit!