10 asja, mida koolilõpetaja lõpuks ometi teha saab

Oled värske koolilõpetaja? Palju õnne! Lõpuks saad stressist vabaneda, lõõgastuda ja teha seda, mida sulle päriselt teha meeldib. Raamatu “100 asja, mida koolilõpetaja lõpuks ometi teha saab” ideed pakuvad sulle piisavalt soovitusi põnevateks ja mõnikord ka hullumeelseteks ettevõtmisteks. Siit leiad raamatust 10 põnevat ideed, mida esmalt ette võtta võiksid. 

 

1. Osta endale lõpumüts ja viska see õhku

Täpselt nii, nagu seda kõikides Hollywoodi filmides tehakse. Viimaks on sul võimalus seda kuulsat stseeni järgi teha. Kohtadele, valmis olla, vise

 

2. Mine öösel paljalt ujuma

Kui sa seda siiani teinud ei ole, siis nüüd on selleks suurepärane võimalus.

 

3. Koosta kooliajast fotoalbum

Kindlasti leidub sinu kooliajast suurepäraseid pilte. Võib-olla mõnest õppekäigust, koolilaagrist või erinevatelt pidudelt? Otsi välja parimad pildid ning moodusta neist album! 20 aasta pärast rõõmustad selle üle kindlasti.

 

4. Mine keelereisile

Kuna keelekeskkonnas õpib võõrkeelt kõige paremini, on aeg kohver pakkida ja Itaaliasse, Lõuna-Ameerikasse või Inglismaale minna. Mõtle välja, millist keelt sa õppida või paremini osata tahad ja asu teele!

 

5. Veeda oma aasta vabatahtlikuna

Pole veel päris kindel, mida tulevikus teha tahad? Vabatahtlikuks olemine on hea võimalus, kuidas avastada oma tõelist talenti ja saada selgeks, mida peaksid edasi tegema.

 

6. Avasta läheduses olevaid järvi

Õhkmadrats, tekk, toit, külmakast – paki kõik vajalik kaasa ja tee sellest ilus päev järve ääres. Järgmisel päeval sõitke järgmise järve juurde ja korrake tegevust, kuni (peaaegu) kõik nähtud.

 

7. Tee maakerale ring peale

80 päevaga või kiirustamata omas tempos. Ära lase võimalusi käest ja imetle kõike erilist, mida meie maakeral pakkuda on.

 

8. Õpi surfama

Hüppa lainetesse ja proovi ellu jääda! Okei, päris nii lihtne see ei ole, aga kompetentse treeneri ja piisava ajaga saad kindlasti algajast professionaaliks. Hoiatus: palun ära saa haitoiduks!

 

9. Tee endale kink…

…kooli lõpetamise puhul. Sa oled selle nimel palju tööd teinud ning lõpuks peab see vaev end ära tasuma. Muidugi võivad ka vanemad kingituse teha, kuid ise tead siiski kõige paremini, mida su hing ihaldab.

 

10. Rõõmusta tuleviku üle

Ükskõik, kuhu tulevik sind suunab, jää endale truuks ja mine oma teed. Nii jõuab ka õnn sinuni.