Kirjastus SEIKi ekspordivõimekuse arendamise Toetus

Kirjastus SEIK tiim on võtnud tänavuse aasta fookusesse oma ettevõtte uutele sihtturgudele laienemise ja laiema kliendibaasi kaasamise meie tegemistesse. Meid aitab selles EASi ekspordivõimekuse arendamise toetus. Loodame see aasta jõuda Horvaatia, Sloveenia, Saksamaa ja Rootsi inimeste südametesse ning pakkuda oma tooteid nii kohalikes poodides kui mugavas e-poes.

Kirjastus SEIK (SEIK OÜ) saab Euroopa Liidu Regionaalarengu Fondist programmi “Loomeettevõtjate ekspordivõimekuse arendamise toetus” raames perioodil 01.03.2024 – 31.12.2025 toetust. Projekti eesmärk on ekspordivõimekuse kasvatamine, müügitulu suurendamine ja töötaja lisandväärtuse tõus. 

SEIK Publisher (SEIK OÜ) receives support from the Regional Development Fund of the European Union within the framework of the program “Grant for developing export capacity for creative entrepreneurship” in the period 01.03.2024 – 31.12.2025. The goal of the project is to increase the export capacity, increase the sales revenue and increase the added value of the employee.