Loomeettevõtete Arenguplaani Elluviimise Toetus

Kirjastus SEIK tiim on võtnud tänavuse aasta fookusesse oma ettevõtte süsteemide parendamise, protsesside ja töötajate arendamise, sihtturgudele laienemise ja laiema kliendibaasi kaasamise meie tegemistesse. Meid aitab selles EASi loomeettevõtete arenguplaani elluviimise toetus. Loodame see aasta jõuda Tšehhi, Slovakkia ja Hispaania inimeste südametesse ning pakkuda oma tooteid nii kohalikes poodides kui mugavas e-poes.

Kirjastus SEIK (SEIK OÜ) saab Euroopa Liidu Regionaalarengu Fondist programmi “loomeettevõtete arenguplaani elluviimise toetus” raames perioodil 20.04.2022 – 31.08.2023 toetust. Projekti eesmärk on uuenduslike lahenduste väljatöötamine ja rakendamine, samuti toodete, teenuste, tehnoloogiate ning protsesside ja personali arendamine.

SEIK Publisher (SEIK OÜ) receives an export grant for creative industries from the European Regional Development Fund within the period of 20.04.2022 to 31.08.2023. The goal of the project is to grow our export capacity and develop new systems helping to create smoother work processes.