7 kõige meeldejäävamat kingiideed sõbrapäevaks

Sõbrapäev on vaid kord aastas ja see on suurepärane võimalus oma sõpradele ja partnerile teada anda, kui palju nad sulle tähendavad. Tähendusrikka sõbrapäeva kingituse valimine on üks lihtne viis oma kõige kallimatele meelde tuletada, kui erilised nad sinu jaoks on.

Kas oled valmis oma sõpru üllatama suurepärase sõbrapäevakingitusega? Kutsuge meid Amoriks, sest me oleme siin, et sobitada sind sinu kõige kallimate jaoks ideaalsete kingitustega.

Isetäidetav raamat 100 asja, mida ma sinu juures armastan” on eriline ja personaalne kingitus . Kas parimad sõbrannad, värskelt armunud või kauaaegsed armastajad? Nüüd on aeg kirja panna need 100 asja, mis kaaslase juures kõige rohkem armastad. See jääb talle tõesti kauaks meelde ning meenutama teie sõprussuhet.

Sõbrad igavesti” sõbrapäevik on täis vahvaid küsimusi ja harjutusi. See ei ole tavaline sõbrapäevik – harjutusi on palju rohkem ja need on kaasaegsed, mis teevad sellest raamatust toreda kingituse igale väikesele tüdrukule ja tema sõpradele. Sõbrannad saavad vastata küsimustele nende sõpruse kohta, leida kumb teeb tõenäolisemalt naljakaid tegusid nind arvutada välja ka sõpruse skoori. Lisaks veel palju muid harjutusi ja soovitusi ühisteks seiklusteks.

Kingi endale või sõbrannale armas Armastus iseendale- happy journal, et saada endaga veelgi paremaks sõbraks.

Surströmmingu sokid on üllatav kingitus igale meesterahvale, kes mõistab head huumorit ja muudab sinu päevad veidikene humoorikamaks. Saadaval ka naiste suuruses.

Disainkruusid “Love”, “Friendship” ja “One of your hugs” on armsad kingitused kallile, et sind iga hommik hommikukohvi kõrval meelde tuletada.

Raamat “100 asja, mida iga paar korra tegema peaks” annab sulle ja sinu kallimale 100 vägevat ideed, mida nüüdsest ette võtta. Ühised mälestused on ju kõige kallimad ning veel parem kui neid on 100.

Te olete maailma parimad sõbrannad? Siis tõestage, et te olete absoluutne dreamteam ja esitage endale koos 100 hullumeelset, liigutavat ja põnevat väljakutset raamatust “100 asja, mida parimad sõbrannad vähemalt korra elus tegema peaks.

Vaata kõiki ideid siit!