Tööpakkumine: Turundusassistent

 

Kirjastus SEIKi inspireeriv ja lõbus meeskond otsib enda tiimi juurde assistenti.

Kirjastus SEIKist

Kuidas näeks välja elu ilma seiklusteta? Üsna üksluine, väga rutiinne ja meeletult igav. Siiski saab igaüks oma ellu ka väga väikeste vahenditega põnevust lisada. Näiteks läbi inspireerivate lausete, heade tegude ja põnevate seikluste. Meie teeme seda juba alates 2011. aastast, kui võtsime põhikoolis eesmärgiks sinu elu seiklusrikkamaks ja rõõmsamaks muutmise. Kirjastus SEIK on alguse saanud õpilasfirmast Tegude Kalender. Meie eesmärk on endiselt sama – sinu ja su sõprade inspireerimine!

Meie põhiväärtused

  • Seiklused igas päevas
  • Kiired ja uudsed lahendused
  • Paindlikkus

Mis ülesanded sind ees ootavad?

Sotsiaalmeedia kanalitesse postituste loomine ja haldamine (TikTok, Instagram) koos turundusjuhi abiga, kampaaniate korraldamine ja strateegiate loomine koos tiimiga, influencer kampaaniad, uudiskirjade loomine, B2B turundus, uue SEIK print käivitamine ja turundus, edadspidi saame teha koostööd ka nt FB adsidega. 

Kas see oled sina?

  • Omad varasemat töökogemust nimetatud valdkonnas. Sa armastad Instagrami ja Tiktoki ja tunned end kui kala vees. 
  • Omad suurepärast eesti keele oskust, meeldib sõnu seada ja tekste välja mõelda
  • Omad baasoskusi foto- ja video valdkonnas
  • Tunned huvi ilusa disaini ja e-kaubanduse vastu.
  • Kasuks tuleb varasem WooCommerce kasutamise / haldamise kogemus.

Mis me pakume?

Antud positsioonil saame koostööd teha nii 0.5 koormuse kui ka täiskoormusega, vastavalt sellele seame ülesanded. Huvitavat ja paindlikku tööd koos arenemisvõimalustega. Meil on nooruslik ja rahvusvaheline meeskond ning seetõttu on tihti vahvad ühisüritused just meie partnerturgudel. Mugav asukoht- meie kontor on Tallinna kesklinnas. PS! Puudust ei pea sa ka enam tundma ilusatest märkmikest ja kinketoodetest. 🙂

Kandideerimine

Saada oma CV, motivatsioonikiri ning 3 ettepanekut, mida teeksid esimesena, kui SEIKi sotsiaalmeediat haldama hakkaksid [email protected]

Kandideerimine kestab kuni 06.02.23, sobivate kanditaatidega vestleme jooksvalt – ära jäta oma kanditatuuri saatmist viimasele hetkele 🙂